Fratele lui Kim Jong Un, 100 000 de euro în rucsac

Fratele vitreg al liderului nord-coreean Kim Jong-Un transporta bani lichizi în valoare de 100.000 de dolari în rucsacul său în momentul în care a fost asasinat pe aeroportul internațional din Kuala Lumpur.

Indonezianca Siti Aishah (25 de ani) și vietnameza Doan Thi Huong (28 de ani) sunt acuzate de uciderea lui Kim Jong-Nam după ce i-au întins acestuia pe față VX — o substanță chimică extrem de toxică interzisă de SUA — pe aeroportul din Kuala Lumpur, la 13 februarie.

Cei 100.000 de dolari se află în prezent la biroul poliției din districtul Sepang, ce are jurisdicție asupra locului crimei, a explicat Wan Azirul Nizam.

El a menționat că a intrat în posesia pardesiului, rucsacului și ceasului victimei și a predat aceste obiecte experților pentru analiza chimică, dar că ulterior i s-a transmis de către autoritățile de anchetă că obiectele trebuie să fie predate reprezentanților ambasadei Coreei de Nord la Kuala Lumpur.

Nu știu de ce mi s-a dat acest ordin, dar l-am urmat, a adăugat Wan Azirul Nizam.

Siti Aishah și Doan Thi Huong, acuzate de uciderea lui Kim Jong-Nam, riscă pedeapsa cu moartea dacă vor fi găsite vinovate. Acuzatele au declarat în mod repetat că au fost înșelate pentru a comite atacul, despre care credeau că era o glumă de televiziune. Ambele femei au pledat nevinovat pe 2 octombrie în fața instanței, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel