Franța INTERZICE folosirea telefonului în mașină, chiar dacă motorul este oprit

Telefon
Telefon

Franța ia o decizie în premieră mondială. Șoferii nu vor avea voie să folosească telefonul la volan, nici măcar atunci când autoturismul este oprit. 

În Franța a devenit contravenție folosirea telefonului drumurile publice chiar și atunci când autoturismul este oprit, raportează Le Figaro.

Astfel un șofer surprins că vorbește la telefon sau utilizează telefonul în oricare alt scop, dacă se află în autoturism, duce la puncte amendă și o sancțiune de 135 de euro.

Redefinire a circulației 

Ziarul frances subliniază că decâț să creeze o nouă lege, hotărârea a clarificat exact ce înseamnă să "circulați în trafic". Acum, nu este suficient să trageți și să tăiați motorul pentru a utiliza telefonul; trebuie să parchezi într-un loc desemnat. Cu toate acestea, când ați avut un accident sau o defecțiune, vi se permite să sunați sau să trimiteți mesaj.

Franța, o țară cu o reputație proastă în occident, în privința șofatului a introdus noi legi pentru a încerca să elimine o rată a accidentelor care a crescut încet după decenii de declin constant. Recent, a redus limitele de viteză pe drumurile cu două benzi de la 90 la 80 km / afectând traficul din întreaga țară.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel