Fotbal: MLS - New England Revolution l-a demis pe antrenorul Brad Friedel

New England Revolution, ultima clasată din Conferinţa de Est a campionatului profesionist nord-american de fotbal (MLS), l-a demis joi pe antrenorul Brad Friedel, care se afla în funcţie din 2017, relatează AFP.

Brad Friedel a fost eliberat, cu efect imediat, din funcţia de antrenor al echipei New England, iar secundul său Mike Lapper a fost numit antrenor cu titlu provizoriu, cât timp clubul va căuta un succesor, a anunţat franciza care nu a câştigat niciodată liga, în ciuda celor cinci finale jucate.

Decizia demiterii fostului portar survine după eşecul categoric (0-5) suferit miercuri la Chicago, echipa ocupând ultimul loc în Conferinţa de Est, cu 8 puncte din 12 meciuri. New England Revolution, care aparţine lui Robert Kraft, proprietarul echipei de fotbal american New England Patriots, a încasat 30 de goluri în acest sezon, având cea mai slabă apărare din acest campionat.

Friedel, 47 ani, are un bilanţ de 12 victorii, 13 egaluri şi 21 de eşecuri ca antrenor. Fostul portar al echipelor Liverpool şi Tottenham este al treilea antrenor demis în acest sezon din MLS, la o săptămână după Anthony Hudson (Colorado Rapids) şi Alan Koch (FC Cincinnati). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel