Fotbal: Massimiliano Allegri anunţă o pauză de un an

Fostul antrenor al echipei de fotbal Juventus Torino, Massimiliano Allegri, a anunţat, joi, că intenţionează să-şi ia o pauză de un an după ce a părăsit la finele lunii mai banca tehnică a campioanei Italiei din ultimii opt ani, informează AFP.

Domnia de cinci ani a lui Allegri la cârma "Bianconerilor" s-a terminat luna trecută, după ce a eşuat în tentativa de a cuceri trofeul Ligii Campionilor în acest sezon, Juve fiind eliminată în sferturile de finală de Ajax Amsterdam.

"Îmi voi lua un concediu de un an pentru a-mi încărca bateriile şi pentru a mă ocupa de viaţa personală", a declarat Allegri într-o conferinţă de presă.

"În aceşti ultimi 16 ani, am avut impresia că m-aş afla într-un uscător. Laşi să-ţi scape lucrurile cu familia, cu copiii, cu prietenii", a explicat Allegri.

Massimiliano Allegri a debutat în cariera de antrenor în 2003 în divizia a patra italiană, la comanda lui Aglianese. El a câştigat cinci titluri în Serie A şi patru Cupe ale Italiei cu Juventus, pe care a condus-o de două ori până în finalele Ligii Campionilor în 2015 şi 2017.

O serie de zvonuri îl dădeau pe Allegri în Premier League sau la AC Milan, echipă care s-a separat de Gennaro Gattuso.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel