Fotbal: Marcel Abăluţă, antrenor secund la FCSB

Fostul mijlocaş Marcel Abăluţă a fost cooptat, luni, în staff-ul tehnic al echipei de fotbal FCSB şi va îndeplini rolul de antrenor secund, a anunţat clubul pe site-ul său oficial.

Tehnicianul în vârsta de 48 de ani a început deja munca la FCSB, participând la antrenamentul de luni după-amiază. Marcel Abăluţă s-a născut la 13 februarie 1971, în Bucureşti şi a debutat în Liga 1 la Steaua, pe 14 aprilie 1990, într-o victorie cu 5-3 împotriva celor de la Farul Constanţa.

Între 1990 şi 1992 a evoluat la Steaua Mizil, fiind transferat, la începutul lui 1993, de Petrolul Ploieşti, echipa cu care a câştigat Cupa României, în 1995. În 1996 a ajuns la FC Argeş, unde a jucat doar în tur, fiind transferat la Farul Constanţa, unde a evoluat până în 2003, fiind unul dintre cei mai apreciaţi jucători.

S-a retras în 2004, după un sezon petrecut la Callatis Mangalia, în liga secundă. A adunat 248 de meciuri şi 6 goluri în Liga 1, precum şi 4 partide în Cupa Cupelor (cu Petrolul Ploieşti). Ca antrenor, le-a pregătit pe FC Clinceni şi ACS Berceni din postura de principal, iar ca secund a lucrat cu Marius Baciu, Laszlo Balint, Mugur Bolohan sau Ciprian Urican. Staff-ul tehnic al echipei FCSB îi mai cuprinde pe antrenorul principal Bogdan Vintilă, pe antrenorul secund Dacian Nastai şi pe antrenorul cu portarii Marius Popa, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel