Fotbal: Florin Bratu este noul antrenor al liderului Ligii a II-a, Turris Turnu Măgurele

Tehnicianul Florin Bratu a fost instalat, joi seara, în funcţia de antrenor principal al liderului Ligii a II-a, Turris-Oltul Turnu Măgurele, a anunţat gruparea teleormăneană pe contul oficial de Facebook.

'Suntem bucuroşi să vă anunţăm că noul antrenor al AFC Turris este Florin Bratu. Tehnicianul a semnat un contract cu AFC Turris, iar mâine (n.r. - vineri) va conduce primul antrenament al echipei noastre. Clubul nostru îi urează bun venit şi să aibă parte de cât mai multe succese', se arată pe site-ul de socializare citat.

În vârstă de 39 de ani, Florin Bratu îl înlocuieşte din funcţie pe Erik Lincar, cel care a demisionat după ce Turris Turnu Măgurele a pierdut, sâmbătă, în deplasare, cu FC Argeş (scor 2-3) primul său meci din actuala ediţie a Ligii a II-a. În prezent, formaţia teleormăneană ocupă prima poziţie a clasamentului, cu 22 de puncte după 9 etape. Florin Bratu a mai antrenat de-a lungul carierei sale formaţiile FC Dinamo II, CS Tunari, FC Dinamo U19, România U18, FC Dinamo şi ultima oară Aerostar Bacău, scrie Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel