Fotbal: Antrenorul Dan Alexa ar putea continua la Dunărea Călăraşi

Antrenorul Dan Alexa a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că ar putea continua să pregătească echipa Dunărea Călăraşi, după ce iniţial afirmase că se desparte de club după retrogradarea din Liga I.

A fost un eşec pe care mi-l asum. M-am simţit dator faţă de oamenii care au făcut eforturi foarte mari să vin în faţa voastră să-mi asum acest lucru. Plec de aici. Retrogradarea asta este a lui Dan Alexa, a afirmat tehnicianul.

Ţin foarte mult să-i mulţumesc lui Florin Brişan (preşedintele clubului, n. red.), lui Vasile Iliuţă (preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, n. red.), lui Edi Grama (Eduard Grama, directorul Direcţiei de Dezvoltare din cadrul CJ, n. red.), au făcut eforturi să ţină o echipă de Liga 1 cu cel mai mic buget. Am avut linişte. Dezamăgirea a fost când a fost să fiu înjurat. Îi înţeleg pe unii. Nu am niciun fel de supărare. Sunt dezamăgit ca antrenor. O retrogradare înseamnă enorm, dar vreau să fiţi convinşi că am făcut absolut tot ce a depins de noi să nu retrogradăm, a subliniat Alexa, antrenorul care a promovat-o în premieră pe Dunărea în Liga I, vara trecută. Sunt în negocieri cu o echipă de Liga I. N-am vorbit cu dl Iliuţă, vreau să văd şi punctul de vedere al dânsului. Dacă voi avea susţinere ca şi până acum, de ce să nu rămân?... M-am legat foarte mult de Călăraşi, în multe momente m-am simţit mai călărăşean decât alţii născuţi aici, a declarat Alexa.

Tehnicianul a precizat că de la echipă vor pleca foarte mulţi jucători şi vor rămâne 7-8. Vrem să o luăm de la capăt şi, de ce nu, să luptăm pentru promovare în sezonul viitor. Şi principalul nostru finanţator, CJ, îşi doreşte acest lucru, vom avea sprijin în continuare. (...) Sunt jucători care au plecat, care vor pleca, dar avem jucătorii care să formeze osatura unei echipe care să evolueze cu succes în liga a doua, a declarat, la rândul său, preşedintele Florin Brişan. Dunărea Călăraşi a retrogradat duminică seara din Liga I, după ce a fost învinsă de FC Hermannstadt cu scorul de 2-1, la Sibiu, în ultima etapă din play-out. Dunărea, care avea nevoie de un egal pentru a juca barajul pentru Liga I, a deschis scorul prin Steliano Filip (77), dar sibienii au întors scorul in extremis, prin golurile marcate de Juhvel Tsoumou (85) şi Ivan Lendric (90+6). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel