Marile probleme de la FCSB. Ce i-a cerut Teja lui Becali

Teja
Teja

Mihai Teja, noul antrenor al FCSB-ului, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că pentru a-şi întări lotul mai are nevoie de doi jucători pe posturile de fundaş central şi fundaş dreapta.

'Mai sunt vreo două posturi care trebuie dublate. Unul e cel de fundaş central, iar celălalt probabil de fundaş dreapta', a spus el. Noul tehnician a adăugat însă că nu se ocupă de transferuri. 'Nu ştiu să spun care e situaţia transferurilor. Domnul Becali poate răspunde, dânsul se ocupă de negocieri, sume şi aşa mai departe. Eu sunt antrenor şi vreau să antrenez. Am vorbit cu dânsul, am făcut o listă... dar dânsul se ocupă, eu sunt doar antrenor. Dacă se pot aduce 1-2 jucători, pentru că nu ne trebuie prea mulţi, atunci va fi foarte bine. Dacă nu, vom continua în formula de acum şi cred că va fi foarte bine, pentru că avem jucători de calitate în lot', a explicat Teja.

Citește și: Trei amicale de lux pentru FCSB

În ceea ce îl priveşte pe mijlocaşul Florentin Matei, singurul transfer de până acum al formaţiei FCSB, antrenorul a menţionat că acesta a fost adus pentru că echipa are nevoie de creativitate.

FCSB, stagiu de pregătire la Marbella

'Florentin Matei are calitate, iar atunci când ai calitate poţi să joci pe orice post. Cu siguranţă avem nevoie de creativitate, iar pe faza ofensivă ne dorim mult mai mult. El a fost adus pentru că este un jucător bun', a precizat Mihai Teja. La sfârşitul lunii decembrie, finanţatorul FCSB, Gigi Becali, anunţa că va transfera 4-5 jucători doriţi de Mihai Teja, printre aceştia numărându-se Antoni Ivanov (23 de ani, mijlocaş) şi Iulian Cristea (24 de ani, fundaş) de la Gaz Metan Mediaş şi Ibrahima Tandia (25 de ani, mijlocaş) de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Lotul formaţiei FCSB s-a reunit, marţi, în vederea reluării pregătirilor, iar în perioada 10-24 ianuarie va efectua un stagiu de pregătire la Marbella (Spania), în cadrul căruia va disputa trei partide amicale cu FC Lucerna (17 ianuarie), Shanghai Shenhua (20 ianuarie) şi Dinamo Kiev (23 ianuarie). Mihai Teja (40 de ani) a fost numit, la 27 decembrie, în funcţia de antrenor al echipei de fotbal FCSB, în locul lui Nicolae Dică, tehnician care a părăsit vicecampioana după înfrângerea cu scorul de 0-2 în faţa liderului clasamentului, CFR Cluj.

Citește și: FCSB, nou antrenor. Becali: El e alesul, gata ne-am înțeles

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel