Fotbal: Mirel Rădoi susţine că nu va pleca de la naţionala de tineret până în 2020

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal U21 a României, Mirel Rădoi, a dezminţit, joi, informaţiile conform cărora va prelua din luna iulie formaţia Universitatea Craiova, precizând că nu va pleca de la conducerea reprezentativei de tineret până în 2020. Întrebat dacă va pleca de la naţională pentru a conduce Universitatea Craiova, Rădoi a răspuns:

'În acest moment nu e vorba despre vreo echipă de club. Vorbim doar despre echipa naţională. Cel puţin până în vara anului viitor nu se poate vorbi despre plecarea mea la o echipă de club, indiferent care este ea. De abia am început la naţionala de tineret, am venit pe finalul preliminariilor. Vreau să începem următoarea campanie de calificare în aceeaşi formaţie ca să putem obţine o nouă calificare'.

Selecţionerul nu s-a arătat surprins de faptul că Bogdan Andone, secundul lui Mihai Teja, a fost numit antrenor principal la FCSB.

'Am aflat cine e noul antrenor la FCSB, nu sunt surprins. Până la urmă treaba mea nu e să fiu surprins sau nu. Nu mă interesează cine vine, e important să vină cineva, indiferent de numele lui. Sincer mă aşteptam ca cineva din interiorul clubului să fie numit, pentru că am văzut că s-a întârziat destul de mult numirea antrenorului. Multe semne duceau către Bogdan Andone sau către Marius Şumudică, antrenor care se eliberase de contract. Nu ştiu dacă a început să devină FCSB o echipă de refuzat. Fiecare antrenor analizează lucrurile pozitive, precum să iei campionatul, să mergi în cupele europene, şi lucrurile negative, adică să te trezeşti în mijlocul partidei cu o schimbare. Fiecare antrenor ştie în momentul în care acceptă ce condiţii pune', a precizat Rădoi, prezent la reunirea lotului U21 înaintea Campionatului European din Italia şi San Marino.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel