Urmărește emisiunea live


Fotbal: Andone - Rednic sigur o va lua de la capăt, să vedem ce va face Dinamo

Managerul general al FC Voluntari, Ioan Andone, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că e sigur că Mircea Rednic va porni un nou proiect cu altă formaţie, dar a lăsat să se înţeleagă că este sceptic în ceea ce priveşte viitorul echipei Dinamo.

'Am fost surprins, da. Nu cred că a fost dat afară, şi-a reziliat contractul. Orice antrenor îşi doreşte să facă mai mult în fotbal şi nu se poate face asta fără bani. Cu echipă de juniori şi cu echipă care joacă în Divizia B ar fi fost altceva, ar fi fost bine pentru Dinamo să aibă toate lucrurile astea. Şi din păcate, la experienţa lui, trebuia să facă mai multe. Locul 9 nu mulţumeşte pe nimeni. El sigur o va lua de la capăt, nu e o problemă asta, dar e problemă la Dinamo, să vedem ce va face Dinamo, pentru că este un club cu o grămadă de suporteri, e un club care a format o grămadă de oameni şi a ajuns în situaţia asta. La Dinamo s-au distrus centre de juniori, nu mai e nimic.

E un lucru bun ca a ajuns până în finală la juniori totuşi. Dar noi, la Voluntari, cred că avem de trei ori mai mulţi copii decât are centrul de juniori de la Dinamo. E posibil ca un orăşel cum suntem noi acolo să se compare cu Dinamo? Au dispărut multe. Are experienţă Mircea, ce s-a greşit aici ştie el mai bine. El probabil că îşi dă seama că s-a greşit ceva şi a ajuns la disensiuni cu Ionuţ. Cred că toată lumea a greşit la Dinamo şi noi, antrenorii şi jucătorii, poate că o parte din cei care sunt aici nu înţeleg ce este Dinamo. Întrebaţi-i care este istoria lui Dinamo, dacă ştiu ceva', a declarat Andone, fost antrenor şi el în mai multe rânduri la Dinamo.

Întrebat cine mai salvează acum Dinamo, după plecarea lui Mircea Rednic, Andone a spus: 'Foarte greu, poate nea Mircea Lucescu, dar văd că nu vrea'. Referitor la mecurile echipei naţionale cu Norvegia şi Malta, din preliminariile CE, Andone a spus că echipa lui Cosmin Contra are nevoie de 6 puncte în aceste partide: 'Pe mine mă interesează foarte mult naţionala mare, dar cred că ne va fi foarte greu. Eu cred că sunt decisive astea două meciuri. Dacă vom face 6 puncte din 6 va fi altceva, dar va fi greu foarte greu. Vom vedea pentru că rezultatele echipei naţionale nu au fost cele mai bune în ultimul timp. Toată lumea spera că vom juca 2020 aici şi că vom vedea naţionala noastră şi să nu vedem alte naţionale'.

Dinamo Bucureşti şi antrenorul principal Mircea Rednic au convenit, luni, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale după cea mai slabă clasare din istoria echipei din Ştefan cel Mare, locul 9 în Liga 1 de fotbal la finalul sezonului competiţional 2018-2019, potrivit unui comunicat remis AGERPRES. Rednic a fost numit la conducerea tehnică a dinamoviştilor pe 15 octombrie 2018, după 11 etape disputate în campionat. Echipa din Ştefan cel Mare a fost eliminată din Cupa României, două săptămâni mai târziu, a ratat calificarea în play-off-ul Ligii 1 la începutul acestui an şi a încheiat sezonul pe locul 9 în clasament. Dinamo a obţinut o singură victorie în ultimele cinci etape (trei egaluri şi un eşec), marcând doar într-unul din ultimele cinci meciuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel