Detalii neștiute din noaptea morții lui Gyuri Pascu

Serviciul de Telecomunicatii Speciale spune că în noaptea în care artistul a murit s-au făcut trei apeluri la 112, şi nu două cum s-a spus până acum.

Continuă anchetele după moartea lui Ioan Gyuri Pascu. Procurorii au deschis un dosar penal în rem pentru infracțiunea de omor, după ce au cerut documente de la Serviciul de Ambulanță şi SMURD. Fosta soţie va da o declaraţie amplă la poliţie unde va fi audiat şi medicul de pe ambulanţă.

Potrivit STS, numărul de urgență 112 a fost apelat de trei ori.

”În urma căutărilor efectuate în baza de date a Centrului Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 Bucureşti, au fost identificate trei apeluri referitoare la evenimentul descris de dumneavoastră şi petrecut în data de 26 septembrie anul curent, la orele 3,23, 4,42 şi 4,53', se arată într-un răspuns oficial al STS, potrivit Agerpres

Potrivit sursei citate, persoana care a efectuat primul apel a anunţat o urgenţă medicală, motiv pentru care acesta a fost transferat Dispeceratului de Urgenţă al Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov.

'Apelanta a revenit precizând că, deşi la adresă a fost un echipaj de ambulanţă, nu ştie ce are pacientul, motiv pentru care apelul a fost transferat imediat către acelaşi dispecerat. La ultimul apel s-a anunţat că starea pacientului s-a agravat, cazul intrând în zona de competenţă a ISU - SMURD către care a fost direcţionat', au explicat reprezentanţii STS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel