Urmărește emisiunea live


Formă rară de cancer, la o fetiță de 2 ani. Psiholog, în lacrimi

O fetiță de numai doi ani a fost diagnosticată cu tumoră rabdoidă de plex brahial, o formă extrem de rară de cancer la nivel internațional. Psihologul Gabriela Ceobanu a mărturisit că atunci când a citit povestea micuței a plâns de durere. Viața Anastasiei Daniluc atârnă de un fir de ață, însă costul tratamentului, care poate fi făcut doar în străinătate, depășește cu mult puterile financiare ale părinților. Și tu poți fi unul care îi poți întinde o mână de ajutor micuței Anastasia.

Pentru Anastasia Daniluc, din păcate, nu există posibilitatea de tratament în România, însă fetița a fost acceptată la Clinica Meyer din Florența (Italia).

Costurile ședințelor de chimioterapie pe o perioadă de 9 luni, atât cât au prezis medicii specialiști, depășesc cu mult puterile financiare ale părinților.

Apel disperat al mamei 

"Va rog din tot sufletul, sa ne indreptam cu iubire, sa ne rugam ca pe chipul angelic al fetitei noastre sa vedem doar zambete, sa-i auzim rasul vesel de copil sanatos, iar lacrimile noastre de tristete si disperare sa se transforme in lacrimi calde de fericire. Va rog din tot sufletul sa ne sprijiniti macar cu un simplu SMS de 2 Euro, la 8832, cu textul Anastasia. Poate pentru unii dintre voi inseamna doar un suc, insa pentru copilul nostru inseamna viata", declara Alina Daniela Daniluc, mama Anastasiei.

"Ajută-mă să cresc mare", campania umanitară pentru viața Anastasiei

In sprijinul Anastasiei a venit Asociatia "Salveaza o inima", care a demarat campania umanitara "Ajuta-ma sa cresc mare", atat pe website-ul de donatii online a organizatiei - www.salveazaoinima.ro, cat si prin SMS. In doar cateva zilei, cateva mii de romani din tara si din strainatate s-au mobilizat si i-au intins o mana de ajutor copilei, strangandu-se aproximativ 50% din cei 88.200 de Euro necesari pentru sedintele care-i pot salva viata.

Cei care doresc ca Anastasia sa traiasca, pot trimite un simplu SMS de 2 Euro, la 8832, cu textul "Anastasia" sau pot dona prin card, Paypal sau contract de sponsorizare, pe website-ul https://salveazaoinima.ro/campaigns/daniliuc-anastasia/.

Donatii pot fi facute, de asemenea, in conturile bancare ale Asociatiei "Salveaza o inima": RO05BTRL00701205W82870XX (cont in Lei), RO28BTRLEURCRT00W8287001 (cont in Euro), RO68BTRLUSDCRT00W8287001 (cont in Dolari).

Psiholog Gabriela Ceobanu: Tot ceea ne dorim este ca Anastasia să trăiască


"Din pacate traim o realitatea crunta prin care trece o fetita la o varsta atat de frageda si este foarte greu sa ne inchipuim cat de trist este sufletul acestor parinti, care se lupta pentru viata fetitei lor. Citindu-i povestea micutei, am plans de durere, de neputinta si ne-am unit fortele cu totii si tot ceea ne dorim este ca Anastasia sa traiasca", afirma Gabriela Ceobanu, psihologul Asociatiei "Salveaza o inima".

Asociatia "Salveaza o inima", infiintata pe data de 17 decembrie 2012, a reusit sa salveze, pana in prezent, peste 70 de copii cu malformatii grave. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel