Focuri de armă într-o şcoală primară din Nashville, Tennessee, SUA. Cel puțin 6 oameni au murit, între care 3 copii / Biden, reacție - Video

O astfel de lumânare va înlocui 76 de bucăți. Iată ce trebuie să faci pentru ca să ardă mai mult. Sursa - pixabay.com
O astfel de lumânare va înlocui 76 de bucăți. Iată ce trebuie să faci pentru ca să ardă mai mult. Sursa - pixabay.com

Preşedintele SUA, Joe Biden, a condamnat luni atacul de la o şcoală din Nashville (Tennessee), în care şi-au pierdut viaţa trei copii şi trei adulţi, şi a subliniat că trebuie făcut 'mai mult' pentru a proteja instituţiile de învăţământ, relatează EFE.

Update

'Trebuie să facem mai mult pentru a opri violenţa cu arme de foc. Trebuie să facem mai mult pentru a ne proteja şcolile, astfel încât acestea să nu devină închisori. Solicit din nou Congresului să adopte interdicţia privind armele de foc', a declarat el la începutul unui summit al femeilor antreprenor.

Știrea inițială

Cel puţin trei copii şi trei adulţi au fost ucişi de un atacator care a deschis focul luni într-o şcoală primară din Nashville, în sudul SUA, relatează media americane, preluate de AFP. 

Potrivit poliţiei, atacatorul a fost o tânără femeie, ucisă de agenţii care au intervenit la faţa locului. Atacatorul a intrat în cursul dimineţii într-o şcoală creştină privată, numită 'The Covenant School', conform poliţiei din Nashville, din statul Tennessee. Pompierii au spus că 'au luat în grijă mai mulţi pacienţi', fără a oferi detalii despre vârsta sau starea victimelor.

VIDEO

Decesul celor trei copii, loviţi de gloanţe, a fost constatat 'la sosirea lor la spital', au declarat responsabili ai Centrului Medical Universitar Vanderbilt, citaţi de televiziunea locală NewsChannel 5.

SUA, unde sunt în circulaţie circa 400 de milioane de arme de foc, sunt frecvente îndoliate de atacuri sângeroase, inclusiv în mediul şcolar.

Cea mai marcantă dramă recentă s-a produs la Uvalde, în Texas, în mai, unde un tânăr cu o armă semi-automată a ucis 19 copii şi doi profesori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel