Focuri de armă în campusul unde a fost ucis profesorul Liviu Librescu. Un poliţist a fost ucis

virginia tech
virginia tech

Poliţiştii încearcă prinderea suspectului care a deschis focul în Universitatea Virginia Tech din SUA, potrivit Collegiate Times, cotidianul instituţiei de învăţământ. Acţiunea are loc, la această oră, în clădirea Facultăţii de Arte.

Universitatea Virginia Tech a anunţat pe site-ul său focuri de armă în campusul instituţiei, îl descrie pe atacator ca fiind un bărbat alb care poată pantaloni gri şi un hanorac cu glugă maron şi îi îndeamnă pe studenţi să rămână acolo unde se află, informează Antena 3.

Potrivit sursei citate, un poliţist a fost împuşcat mortal, informaţii referitoare la o a doua victimă în parcare nefiind confirmate.

În trecut, Universitatea Virginia Tech a mai fost ţinta unui astfel de atac.Masacrul de la Virginia Tech a avut loc pe data de 16 aprilie 2007 în campusul Universităţii Virginia Tech, Blackburg, Virginia, SUA. A fost cel mai sângeros incident petrecut într-o instituţie de învăţământ din istoria Statelor Unite, cu un număr de 33 de persoane decedate. Atunci, un tânăr de origine asiatică a deschis focul asupra studenţilor şi profesorilor din sălile de curs, după care s-a sinucis. În atac şi-a pierdut viaţa şi profesorul de origine română Liviu Librescu, care a murit încercând să-şi protejeze studenţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel