Florinel Coman spune motivul pentru care sunt mulți accidentați la FCSB

Florinel Coman a explicat, într-o conferință de presă, ce se întâmplă la FCSB de sunt atât de mulți accidentați.

Florinel Coman, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că e posibil ca accidentările apărute în ultima perioadă în lotul echipei sale, 9 la număr, să fi apărut din cauza oboselii acumulate de jucători. 

Coman afirmă că și în aceste condiţii echipa sa are prima şansă să câştige partida de joi, din a doua manşă a turului doi preliminar al Europa League, cu Alaşkert, din Armenia. 

"Va fi o partidă la fel de grea cum a fost şi la ei, dar cred că ne vom impune şi acum. Eu sunt destul de concentrat, încerc să dau totul pentru echipă, nu îmi este teamă de accidentări şi vreau să dau sută la sută. Îmi pare rău pentru colegii mei care s-au accidentat şi sper să se întoarcă mult mai puternici decât au fost. Cred că oboseala este un factor, mai ales că jucăm din 3 in 3 zile. În plus, noi cei de la Under-21 nu am avut vacanţă şi părerea mea este că din cauza oboselii se ajunge la accidentări", a spus Coman. 

Jucătorul este convins că poate ajunge în grupele Ligii Europa, alături de colegii săi: "Eu cred că putem ajunge până în grupele Europa League, am încredere în echipa pe care o avem, avem un grup foarte valoros şi cred că vom ajunge în grupe. E un moment greu acesta cu accidentările dar cred că vom trece peste asta".

Partida FCSB-Alaşkert, din cadrul celei de-a doua manşe a turului doi preliminar al Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 21:30, pe stadionul "Marin Anastasovici", din Giurgiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel