Florin Popescu vrea să vadă sânge de USL-ist pe geam - VIDEO

Florin Popescu, fostul președinte al CJ Dâmbovița și un susținător al Elenei Udrea la președinția PDL, a declarat, marți, că   democrat-liberalii trebuie să facă o opoziţie mult mai agresivă la adresa puterii.  "Să-i trosnim, să văd sânge de USL-ist pe geam!", a declarat președintele PDL Dâmbovița.

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa i-a instigat pe membrii PDL la luptă. Una pe viaţă şi pe moarte, pentru că îşi doreşte mult sânge, mai ales după ce un fost angajat Mechel s-a sinucis pentru că rămânea fără loc de muncă, scrie rtv.net.

 "Un om s-a sinucis şi noi ne facem că nu am înţeles. Trebuia să dăm cu ei de pereţi! Să trosnim, să văd sânge de USL-ist pe geam pentru ce au făcut. Trebuie să îi lovim cum ne-au lovit şi ei unde ne-a durut", a declarat Popescu, care a participat la prezentarea, la Slobozia, a moţiunii cu care Elena Udrea candidează la preşedinţia PDL.

 De asemenea, Popescu  i-a criticat pe cei care au atacat-o pe Udrea pe vremea când conducea Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului. Democrat-liberalul s-a înfierbântat atât de tare încât a slobozit pe gură şi o exprimare incorectă gramatical. "Ce au găsit la minister? Au atacat-o, nu ştiu câte controale, unul după altul. Păi mai mare ruşinea. Nişte capacuri de WC pe care stau distinsele dosuri ale USL-iştilor acum", a spus Florin Popescu.

Ulterior, la rece, într-o intervenţia la România TV, Florin Popescu a admis că exprimările sale nu au fost cele mai inspirate recunoscând că "sângele de USL-ist pe geamuri" a fost o exprimare nelalocul ei. "Aia a fost o greşeală de exprimare. Sângele pe geam poate fi transpus în scăderea procentajelor USL", a declarat Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel