EXCLUSIV  Florin Piersic și Anna Torok, iubire începută în avion, care a trecut testul timpului

Este clar că e unul dintre cei mai iubiți actori din România, șarmul și talentul lui făcându-l l să fie adorat de mii de femei. A fost căsătorit de doua ori cu Tatiana Iekel, care i l-a dăruit pe Florin Piersic Jr., și cu Anna Szeles, care a devenit mama fiului său, Daniel. Este și bunic, în momentul de față, și asta reprezintă o mare bucurie pentru actor. Acum este căsătorit cu Anna Torok, care îi este alături cu discreție și dăruire. 

Iubire începută în avion

Pe Ana, artistul a cunoscut-o în urmă cu 34 de ani în avion. A fost o întâlnire deosebită, parca predestinată, dacă ne gândim că de atâția ani sunt împreună, ea sprijinindu-l cu discreție și rar apărând în public alături de artist. Este de profesie contabilă, dar iubește mult și teatrul. Este femeia care îl susține așa necondiționat, dându-i echilibru și liniște sufletească. Locuiesc la Cluj și deseori vin la București, unde artistul mai are treabă. Anna se înțelege bine cu fii lui, atât cu Florinel, cât si cu Daniel, cu care are o relație civilizată și simplă.

Este mândru de cei doi fii și de nepoți

Dacă Florin Piersic junior este actor, călcând pe urmele tatălui său, Daniel a ales o altă profesie. A terminat comerțul exterior și este angajat la o firmă. Locuiește împreună cu mama sa Anna la Viena, dar și cu partenera sa de viață, Lisann, care i-a dăruit doi copii, Piersic senior mergând des să își vadă nepoțeii. Mai are doi și de la Florin jr., considerându-se un bunic fericit. Cei doi băieți ai lui, chiar dacă sunt din căsătorii diferite, se înțeleg foarte bine, au o relație frumoasă, vorbesc des.

Au o cabană lângă Cluj, unde Ana se ocupă de flori și grădinărit

Actorul și soția sa și-au luat o cabană lângă Cluj, iar când timpul le permite merg acolo să își încarce bateriile. Au o grădină frumoasă, cu multe flori, de care are grijă Anna, căreia îi plac mult florile, având tot feluri de soiuri de care este foarte mândră. De grădinărit se ocupă tot soția sa,  vedeta fiind mai mult cu privitul, cel puțin așa spun prietenii cuplului. Au descoperit împreună că iubirea, înțelepciunea și respectul sunt motto-ul lor. Au realizat că dragostea și profunzimea sentimentelor sunt unice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel