Florin Miclea, avocatul lui Marian Iancu de la RAFO Onești, găsit împușcat

Avocatul Florin Cristian Miclea, din Baroul București, a fost găsit mort, duminică, de către soția lui, împușcat cu o armă de vânătoare. "Sinuciderea" acestuia ridică totuși anumite semne de întrebare, fapt pentru care criminaliștii au deschis un dosar penal, potrivit luju.ro.

Chiar dacă din primele cercetări se presupune că  Miclea s-ar fi sinucis, tragându-și un glonte în inimă, nu este exclus  ca o mână criminală să fi regizat sinuciderea.

Potrivit sursei citate, apropiații fostului avocat spun că Florin Cristian Miclea era cunoscut ca fiind implicat în afacerile lui Marian Iancu de la RAFO Onești, având calitatea de membru în Consiliul de Administrație la mai multe societăți comerciale satelite ale RAFO Onești.

Citește și: Avocat din Baroul București, găsit împușcat în casă

In aceste firme s-a făcut la un moment dat o infuzie de capital de peste un milion de euro... Marian Iancu, patron al FC Timișoara, a fost trimis în judecată de  DIICOT în două dosare instrumentate de către procurorul șef Alina Bica... În primul dosar, Marian Iancu a luat deja la fond o pedeapsă de 12 ani. În al doilea dosar, cauza se află în stare de judecată pe fond.

PotrivitZiarul de Bacau, la data de 3 iunie 2009, avocatul Florin Cristian Miclea figura în echipa actionarului majoritar BkP Trust Invest, deținut de Marian Iancu și de fratele acestuia, Octavian Iancu, precum și membru al Consiliului de Administratie al societății Uton Onești. Numele avocatului Florin Cristian Miclea mai apare și într-un document emis de Tribunalul Arbitral al Sportului ca  reprezentantul legal al Fotbal Club Timișoara SA deținută la acea dată de Marian Iancu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel