Florin Mergea și Rohan Bopanna au pierdut finala probei de dublu de la Halle

Perechea alcătuită din românul Florin Mergea și indianul Rohan Bopanna a pierdut, duminică, finala probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Halle (Germania), dotat cu premii totale în valoare de 1.574.640 euro.

Florin Mergea și Rohan Bopanna au fost învinși în două seturi de cuplul Raven Klaasen (Africa de Sud)/Rajeev Ram (SUA), cu scorul de 7-6 (5), 6-2

La prima lor finală ATP de dublu împreună, Klaasen și Ram s-au impus după o oră și 12 minute de joc. Klaasen și-a adjudecat astfel al șaptelea titlu din carieră, iar Ram - al optulea, potrivit Agerpres.

În semifinale, Klaasen și Ram trecuseră de principalii favoriți ai competiției, Horia Tecău (România)/Jean-Julien Rojer (Olanda), scor 7-6 (5), 3-6, 11-9.

Mergea și Bopanna, favoriții numărul doi, au disputat a doua finală consecutivă, după ce duminica trecută au cucerit titlul pe iarbă la Stuttgart.

Vezi și: Managerul Simonei Halep dezvăluie motivul despărțirii de antrenor

Cuplul româno-indian are împreună două titluri ATP, la Madrid și Stuttgart, dar și o finală pierdută la Casablanca, toate anul acesta. Florin Mergea are în palmares cinci titluri, cele două de anul acesta, unul câștigat în 2013 alături de cehul Lukas Rosol (Viena) și două cucerite anul trecut alături austriacul Oliver Marach (Vina del Mar/Chile) și alături de croatul Marin Draganja (Hamburg).

Florin Mergea a mai pierdut două finale în 2015, ambele alături de britanicul Dominic Inglot (Auckland și Montpellier).

Pentru finala de la Halle, Mergea și Bopanna s-au ales cu 50.880 euro și 300 de puncte ATP, în timp ce învingătorii au fost recompensați cu 112.780 euro și 500 de puncte ATP. Tecău și Rojer au primit 23.990 euro și 180 de puncte.

Citește și: Jocurile Europene de la Baku 2015: România a luat medalia de argint la gimnastică aerobică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel