Florin Cîțu spune că din alt motiv s-a supărat cu Vlad Voiculescu: Nu era vorba despre această bază de date, n-are nicio legătură

foto gov.ro
foto gov.ro

Premierul Florin Cîțu susține că nu publicarea bazei de date a dus la conflictul cu ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu. 

”Sunt date noi și cred că interpretarea a creat mai mult... decât datele în sine. Este foarte bine, transparență 100%, e bine că aceste date au ieșit, asta este, sunt acolo, în spațiul public și ele pot fi analizate și interpretate de toți” a spus Florin Cîțu, la B1TV. După ce i s-a spus că toți se întreabă de ce a luat discuția o asemenea amploare, ce parte e în neregulă la demersul lui Vlad Voiculescu de publicare a datelor cu privire la vaccinarea anti-COVID-19, premierul a oferit un răspuns surprinzător: ”Da, nici eu nu-mi dau seama”. 

”Nu era vorba despre această discuție, era vorba despre altceva” a continuat explicația Florin Cîțu. ”Lucrurile au fost înțelese greșit” a mai subliniat el. ”Nimeni nu a avut nicio problemă cu această informație, să iasă cu aceste date, mai ales că eu, știți foarte bine, am cerut, din primul moment în care am venit la Guvern, ca dl. Gheorghiță și dl Baciu să aibă în fiecare marți o conferință de presă în care să prezinte toate datele” a mai afirmat premierul. 

”Nu era vorba despre așa ceva” a insistat premierul Florin Cîțu, despre motivul conflictului cu Vlad Voiculescu: ”Nu era vorba despre această bază de date, n-are nicio legătură”. 

Întrebat, totuși, despre ce era vorba, premierul a răspuns că el a fost, de fiecare dată, cel mai transparent dintre premieri, fără a dat un răspuns clar. ”Voi prezenta concluziile Corpului de Control când vor fi gata, nu are sens să vorbesc eu acum”, a mai spus Florin Cîțu. 

Vezi și: Vlad Voiculescu: ”Transparența deranjează!” Florin Cîțu: Nicidecum!

Cîțu trimite controlul pe Voiculescu. Barna dă din casă: ”Dom`ne, sunt oameni supărați”

De unde a pornit totul: Corpul de control la MS. Situație încordată între Cîțu și Voiculescu? Răspunsul zilei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel