Florin Chilian, ipoteză-șoc: Cine a dat foc clubului Colectiv? Criminalist, mesaj clar

Florin Chilian a lansat, pe blogul său, o ipoteză uluitoare despre posibilele cauze ale incendiului din Clubul Colectiv. 

Florin Chilian, profund mișcat de tragedia din clubul Colectiv, este de părere că incendiul nu a fost o întâmplare, ci o intenție, deci crimă cu premeditare. El a scris că "focul nu a pornit de la artificii. A fost pus de o mână criminală. Așa cred eu și dacă 

ocul nu a pornit de la artificii. A fost pus de o mana criminala. Asa cred eu si daca exista o sansa, una singura la un milion ca aceste lucruri sa fie adevarate atunci avem obligatia de a nu lasa lucrurile asa!

Nici un om normal la cap nu ar vrea sa fie adevarat dar daca este?!!!!
E de datoria noastra sa aflam adevarul pentru ca o asa nenorocire sa nu se mai intample si sint acolo doua nume, unul in clar si altul care se poate afla imediat.

Nu ma intereseaza cei care se tem de vesnicele teorii ale conspiratiei. Am trait deja destule si prea s-au adeverit multe dintre ele incepand cu revolutia, cu mineriadele la care un sef din politie sau SRI ordona subalternilor sa dea foc la autobuzele de interventie ele MAI si, daca vreti, la forurile din pasta de dinti. Toate, dar toate s-au adeverit.

Nu poti sa nu ramai stana de piatra cu sufletul inghetat cand te gandesti la ce s-a intamplat la concertul trupei Goodbye to Gravity din clubul Colectiv. Nu vreau si nu pot sa vorbesc despre cei care au plecat. Inca nu pot...". Sursa: Chilian.ro.

[citeste si]

Ce spune Mihai Untaru

Mihai Untaru, comisar-șef în rezervă, a analizat, pentru dcnews.ro, credibilitatea unei astfel de ipoteze.

"Faptul că acolo au fost niște materiale ieftine- care produceau niște substanțe toxice- din care au fost construite antifonările nu înseamnă intenție. Sunt elemente de neglijență și de nerespectare a legii. Mai trebuia o scânteie, scânteie care s-a întâmplat în noaptea respectivă și, când, peste toate lucrurile astea, în degringoladă, în neștiință, puse una peste alta, s-a adăugat scânteia aia, a ieșit tragedia de care avem parte acum", a spus detectivul criminalist despre cauzele morții tinerilor din Colectiv.

Comisarul-șef în rezervă, Mihai Untaru, a adăugat, cu referire la ipoteza potrivit căreia buretele ar fi fost spălat cu o subtanță toxică, că "pe orice sustanță, pe orice degresant folosit scrie 'folosește mănuși de protecție, nu inhala'. Genul ăsta de substanțe folosite pentru îngrijire, pentru degresare, pentru schimbarea mirosului interior, nu schimbă cu nimic datele problemei inițiale. Cercetarea la fața locului încă nu s-a încheiat, se va încheia după ce se va face reconstituirea evenimentului fatidic, va fi adus burete, se va replasa, în spațiu controlat, cu toate elementele necesare și va confirma motivele pentru care copiii ăia au murit aproape gazați. Spațiul respectiv nu era amenajat pentru marele public, nu era nici pentru transfer, nu era un spațiu în care se puteau organiza evenimente. Era un spațiu închis, fără sisteme de aerisire, fără ventilație, neasigurat".

VEZI ȘI: DETECTIV CRIMINALIST analizează IPOTEZELE VIRALE după tragedia din Colectiv- EXCLUSIV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel