Florea îl atacă pe MRU: Săracul, obosește să vină, să facă, să dreagă

Primarul PDL de Tărgu Mureș, Dorin Florea, a spus, miercuri, într-o conferință de presă, că  Mihai Răzvan Ungureanu a avut "șansa uriașă" să intre în PDL și că "dacă a simțit vreodată de dreapta, trebuia să se înscrie în PDL", însa a ales să meargă pe drumul lui facând alt partid, iar acum "obosește, săracul, să vină, să convingă, să dreagă".

Despre vizita pe care MRU urmează să o facă la Târgu Mureș la sediul Forței Civice, prim-vicepreședintele PDL, Dorin Florea, a declarat că acesta  "obosește să vină, să convingă, să facă, să dreagă", deși a avut "șansa uriașă" să intre în PDL, relatează Mediafax.

 "Domnul Ungureanu a avut o sansa uriasa, uriasa. Daca a simtit vreodata de dreapta, trebuia sa se înscrie în PDL. Asta era singurul lucru. Nu vezi ca umbla sa-si faca partid? Daca luptam împotriva demagogiei si ipocriziei, hai sa o spunem si pe asta din tabara noastra. Pai nu te supradimensiona. Eu tin foarte mult la el si am avut o relatie corecta, dar vezi ca n-ai partid? Vezi ca n-ai structuri? Ce te-a oprit sa vii în PDL? Pe cine a oprit PDL sa vina sa munceasca si sa lupte pentru principiile dreptei? Cine îi opreste? Pe domnul Preda, pe domnul Voinescu i-am vazut foarte vocali. Cine l-a oprit sa vina sa spuna: detin suprematia si detin standardul evaluarii în nu stiu care domeniu, în PDL. Lasati-ma ca rup lanturile. Cine l-a oprit? L-a oprit cineva? Dar e mai simplu sa stai pe margine si sa dai tot în calul care trage", a spus Florea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel