Fiul femeii care a murit după 16 ore de așteptare la spital: Mi-a murit efectiv în braţe!

O femeie a murit după 16 ore de așteptare, pe holul secției de Urgențe de la Spitalul Județean Constanța, iar fiul său a povestit cum mama lui i-a murit în brațe, fără ca medicii să intervină.

Femeia de 70 de ani era acasă atunci când a început să se simtă rău, acuzând dureri în piept şi abdomen, familia a chemat ambulanţa, iar din momentul în care au ajuns la spital a început calvarul, notează Antena 3.

Conform sursei citate, băiatul acesteia a declarat că, în tot timpul în care a așteptat pe holul spitalului, mamei sale i s-au făcut doar analize banale în ciuda faptului că avea dureri puternice în piept şi abdomen. "I s-au recoltat probe de sânge, i s-a făcut un EKG. Nu i s-a dat nicio soluție, nu a fost trimisă pe secție. Nu s-au mișcat mai repede și au ținut-o atâtea ore nebăgată în seamă, nu au făcut nimic pentru ea", a spus acesta.

”Mi-a murit, efectiv, în brațe”

 

El susține că în orele în care mama sa a stat pe un scaun, singura intervenţie medicală a fost din partea unei asistente, care a palpat-o. ”Stătea pe un scaun, se clătina, o mai țineam noi. Nu venit niciun medic. O singură asistentă a venit și a palpat-o brutal pe abdomen”, a povestit bărbatul pentru Antena3.

"S-a aplecat spre față, am întrebat-o ce are, nu mi-a răspuns, mi-a murit, efectiv, în braţe", adaugă fiul femeii.

Familia femeii a făcut plângere atât la Colegiul Medicilor, cât şi la Poliţie.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27