Firea, scrisoare de susținere. Pieleanu: Nu schimbă cu nimic problema

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Personalități importante ale culturii românești au transmis o scrisoare deschisă de susținere a Gabrielei Firea. Sociologul Marius Pieleanu a comentat situația.

Marius Pieleanu este de părere că scrisoarea deschisă a personalităților culturii românești nu schimbă cu nimic conflictul din interiorul PSD.

Este un exercițiu frumos de imagine publică scrisoarea. Oamenii și-au spus un punct de vedere, au anumite valori compatibile cu doamna Firea, însă scrisoarea ca atare nu schimbă cu nimic problema. Tot încerc să spun că președintele PSD este ales de membri ai partidului cu drept de vot, nu de personalități ale lumii culturale românești. Într-o societate ideală ar fi perfect ca filosofii să conducă țara, dar din nefericire pentru noi, politica se face de către politicieni, nu de către personalități ale lumii culturale.

E binevenită scrisoarea pentru că personalități marcante sunt alături de doamna Firea, însă totodată președintele PSD este ales de către membri cu drept de vot. Doamna Firea trebuie să se asigure că și alți președinți votați de organizații sau de alte funcții își doresc în egală măsură ca dânsa reformarea PSD. În acest sens este nevoie ca dânsa să fie susținută de structura fundamentală a PSD-ului., a afirmat Marius Pieleanu în cadrul jurnalului de știri de la ora 12.00, de la Antena 3.

Vezi și: Scrisoare deschisă. Gabriela Firea, susținută de nume grele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel