Firea, în spital. Medicul Brezean, despre starea de sănătate a Primarului Capitalei

Gabriela Firea, alături de medicul Iulian Brezean
Gabriela Firea, alături de medicul Iulian Brezean

Reputatul chirurg, conf. dr. Iulian Brezean este medicul care o supraveghează îndeaproape pe Gabriela Firea. Doctorul a oferit informații de ultimă oră despre starea de sănătate a Primarului General al Capitalei.

Gabriela Firea se simte foarte bine. S-a recuperat foarte bine post operator. Vreau să precizez pentru a nu se specula pe tema asta că este vorba despre o afecțiune gastrointestinală benignă, funcțională și lucrurile se îndreaptă spre bine. Probabil că în câteva zile va ajunge acasă. Am observat că deja și-a reluat într-o oarecare măsură activitatea. Colegii de la Primăria Generală au vizitat-o și am înțeles că nu numai din curtoazie, ci și pentru probleme de serviciu.

Prima operație a fost o intervenție exploratorie. Cea de-a doua a rezolvat situația și lucrurile vor intra în normal, a spus doctorul Iulian Brezean, prezent prin legătură telefonică, în emisiunea Andreei Crețulescu, la România TV.

Gabriela Firea a fost operată, joi seară, la Spitalul Cantacuzino, din Capitală. Primarul General al Capitalei a suferit o operație gastrointestinală.

Vezi și: Medicul Catană, la care merge Liviu Dragnea, declarații exclusive - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel