Firea, declarații. Codrin Ștefănescu: Vrea să devină Elena Ceaușescu. Numai lovituri sub centură

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, a comentat declarațiile Gabrielei Firea legate de Ordonanța de Urgență pentru desființarea Bucureștiului, lichidarea sa fizică de către președintele PSD, dar și de faptul că Liviu Dragnea nu l-ar susține pe Tăriceanu la prezidențiale.

"Niște prostii. Nu mă așteptam ca doamna Firea să dorească cu tot dinadinsul să devină Elena Ceaușescu a politicii românești. Astea nu sunt declarații normale.", a declarat Codrin Ștefănescu la Antena 3.

Referitor la declarațiile Gabrielei Firea potrivit cărora Dragnea nu l-ar susține pe Tăriceanu la alegerile prezidențiale, Ștefănescu le consideră false.

"Legat de domnul Tăriceanu sunt false și mincinoase de la un capăt la altul. De câteva luni de zile, am lansat în spațiul public variantele PSD-ALDE la prezidențiale: ALDE candidat, PSD candidat și varianta PSD + ALDE candidat. De când am lansat această variantă, domnul Tăriceanu primește numai lovituri sub centură din partea rămășițelor statului paralel. Ultima care a venit i-a enervat pe absolut toți senatorii. , a adăugat Codrin Ștefănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel