FINALA Vocea României. Cine se luptă pentru marele premiu

Vocea României
Vocea României

Astăzi, de la ora 20:30, începe finala emisiunii "Vocea României". Patru concurenți puternici vor lupta pentru marele premiu.

În seara aceasta, de la 20:30, cei patru finaliști ai sezonului 9 de la "Vocea României" vor urca pe scenă pentru a aduce în fața telespectatorilor interpretări de neuitat și vor prezenta câte trei momente: unul singuri, unul alături de antrenor și unul alături de un invitat special.

FINALĂ VOCEA ROMÂNIEI. Elena Bozian– echipa Horia Brenciu

Originară din Pitești, Elena este inginer la Uzina Mioveni și a urcat plină de emoții, pentru prima dată pe o scenă, pe cea de la "Vocea României". A aflat că știe să cânte abia în clasa a X-a, când a participat întâmplător la un concurs pe licee, la ea în oraș, iar de atunci s-a îndrăgostit iremediabil de muzică. Și-a învins frica, a prins încredere în ea și i-a uimit pe cei patru jurați cu vocea ei.

FINALĂ VOCEA ROMÂNIEI. Dragoș Moldovan – echipa Tudor Chirilă

Vine din Timișoara și a reușit să întoarcă toate cele patru scaune în audițiile pe nevăzute cu o interpretare inedită a piesei "Feeling Good".

Este cântăreț, are două trupe și studiază chitara la Conservatorul din Timișoara. Dragoș a primit numai cuvinte de laudă din partea juraților care s-au luptat din greu pentru a-l câștiga în echipă. Dintre toți jurații, Tudor Chirilă a fost cel mai convingător și cel mai aproape de dorințele lui Dragoș, motiv pentru care antrenorul l-a câștigat și l-a ajutat să ajungă în finală.

FINALĂ VOCEA ROMÂNIEI. Jasmina Răsădean – echipa Irina Rimes

Este cea mai mică dintre toți finaliștii, are 16 ani și i-a impresionat pe jurați cu interpretarea ei originală. Cu piesa "I Put A Spell On You" a reușit să întoarcă patru scaune și să obțină un loc în echipa lui Tudor. Deși a fost eliminată în dueluri, Jasmina a fost salvată de Irina Rimes, care a luptat pentru ea încă din audiții și căreia i-a părut rău că nu a avut-o de la început.

"M-am întors prima pentru că am nevoie de o voce foarte puternică și pentru că o văd în tine. Eu cred că sunt singura care ar putea să comunice cu tine altfel, așa cum ai nevoie tu", i-a spus Irina Rimes în audițile pe nevăzute.

FINALĂ VOCEA ROMÂNIEI. Andi Țolea – echipa Smiley

Andi Țolea a încheiat etapa audiților pe nevăzute de la Vocea României, cu o interpretare impresionantă a piesei "Make it rain", ce a întors toate cele patru scaune și i-a provocat pe jurați să se lupte pentru el.

La 18 ani, Andi are o poveste emoționantă de viață după ce, în urmă cu doi ani, mama lui a murit, răpită de un cancer cu care se lupta de zece ani.

"Momentul din seara aceasta și ce voi cânta este ceva special, ceva care mă reprezintă, ceva care reprezintă și povestea mea de viață și a mamei mele, reprezintă momentele grele prin care am trecut. Cel mai dificil moment a fost moartea mamei mele, de acum doi ani (...). Nu mai știam ce să facem. Erau momente în care îl auzeam pe tata cum spunea: Ce facem? Deja încercaseră fiecare tratament, fiecare medicament, fieacare mod posibil de vindecare", a povestit Andi la început.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel