Fifor: Orban a demisionat DEGEABA dacă nu se întâmplă şi asta

"Niciunul dintre miniştrii dezastrului din Guvernul Orban nu poate fi cooptat într-un viitor guvern!", transmite Mihai Fifor (PSD). 

"Degeaba și-a dat Orban demisia din funcția de premier, dacă miniștrii săi – părtași și artizani ai dezastrului general din ultimul an – nu pleacă definitiv și ei!

Demisia lui Orban nu înseamnă dispariția haosului și a morții de pe frontul de luptă cu pandemia; nu înseamnă dispariția zecilor de miliarde de euro împrumuturi aberante aruncate în spinarea românilor; nu înseamnă revenirea din prăbușirea economică și nici îmbunătățirea situației din educație; după cum nu înseamnă mai puțină hoție, mai puțin nepotism, clientelism și corupție PNL.

Toate problemele uriașe și crizele grave, din toate domeniile, rămân! Responsabil nu este doar Orban, ci întregul său cabinet. Prin urmare, NICIUNUL dintre miniștrii actuali, NU MAI POATE DETINE FUNCȚII în viitorul guvern, în eventualitatea nefastă că tara va fi condusă de o coaliție a Dreptei Unite. Este prea mare dezastrul lăsat de ei în urmă, au dat cu prisosință dovada incompetenței lor și, mai ales, este evident că românii nu-i mai vor, de vreme ce câștigătorul clar al alegerilor parlamentare a fost PSD", transmite senatorul PSD Mihai Fifor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel