Festivalul One World Romania: Pentru o karma mai bună

Afis One World Romania - editia a 6-a
Afis One World Romania - editia a 6-a

Cea de-a VI-a ediție a Festivalului internațional de film documentar dedicat drepturilor omului, One World Romania, va avea loc în perioada 11-17 martie. Conceptul ediției, "Pentru o karma mai bună", face referire la evenimentele din domeniul absurdului care se petrec în România și vine ca un remediu împotriva urii populației în legătură cu realitatea actuală.

Autor: Mădălina Grasu

Evenimentul este dedicat celei mai crude manifestări din istoria recentă: Holocaustul. Programul, alcătuit împreună cu Adina Brădeanu, este unul de impact. "De aceea am ales cu grijă câteva filme puternice despre oamenii cu așa-zise dizabilități; în loc să-i respingă, pentru ca sunt diferiți, poate că societatea va învăța să-i accepte. […] Vorbim despre legi strâmbe și cum să ne ridicăm zilnic împotriva lor, despre un sistem de sănătate bolnav, despre cum să ne vindecam orașul și despre necazurile adolescenței", scrie Alexandru Solomon pe oneworld.ro.

Deschiderea oficială a festivalului va avea loc luni, 11 martie, începând cu orele 19:30, la Cinema Patria. Programul pe zile si locațiile pot fi găsite pe site-ul oficial al festivalului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel