Femeie, împușcată din greșeală după o urmărire în trafic

O femeie a fost împușcată din greșeală de un polițist argeșean, aceasta fiind doar pasageră într-o maşină urmărită în trafic.

Femeie de 31 de ani se afla într-o maşină pe care poliţiştii din Argeş o urmăreau, relatează Antena 3. Ea a fost împuşcată din greşeală de poliţişti, marţi noaptea. Folosirea armamentului din dotare de către polițiști a fost necesară pentru că s-a încercat oprirea unui autoturism condus de un şofer băut.

Conform Antena 3, poliţiştii din Lunca Corbului se aflau în misiune în comunei Bârla și au vrut să oprească un autoturism care circula pe DJ 679, din direcţia Bârla către Hârseşti. Şoferul nu a oprit la semnal şi a continuat deplasarea ccu viteză. Astfel, oamenii legii au urmărit maşina şi au tras mai multe focuri de armă pentru a-l determina pe şofer să oprească.

Femeia, transportată la spital

După ce l-au somat pe șofer să oprească, unul dintre poliţişti a tras două focuri de avertisment în plan vertical şi încă patru asupra autoturismului, femeia pasager fiind rănită, arată sursa citată.

Într-un final, mașina a fost oprită în comuna Hârseşti, iar conducătorul auto imobilizat. Poliţiştii au constatat că o femeie de 31 de ani, pasageră în autoturism prezenta o rană împuşcată. Medicii de la Ambulanță susțin că viaţa nu i-a fost pusă în pericol, fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţe Piteşti.

Vezi și: O femeie a căzut din autocar în timpul mersului


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel