FCSB - DINAMO. Dusan Uhrin, avertisment pentru 'câinii roșii'

Dușan Uhrin
Dușan Uhrin

Dusan Uhrin cere concentrare maximă de la elevii săi pentru meciul cu Voluntariul, chiar dacă unii se pregătesc deja pentru derby-ul cu FCSB.

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Dusan Uhrin Jr, a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă, că în cazul în care există jucători în lotul său care se gândesc la partida cu FCSB, din 5 octombrie, aceştia nu vor juca în meciul de vineri, cu FC Voluntari.

"Dacă cineva aşteaptă meciul cu FCSB, nu va juca mâine, credeţi-mă. Noi avem meci cu FC Voluntari, pe mine nu mă interesează acum FCSB. Mâine jucăm acasă şi trebuie să luăm cele trei puncte", a declarat Uhrin.

Tehnicianul ceh a precizat că echipa sa trebuie să repare greşelile făcute în partida cu Astra Giurgiu, fiind încrezător că poate obţine victoria cu FC Voluntari: "Va fi greu pentru noi cu Voluntari, am jucat multe meciuri în ultimele zile şi am călătorit mult. Este un meci foarte important pentru noi, mai ales că jucăm acasă. Nu vreau să fac schimbări în echipă, voi vedea mâine dimineaţă dacă toţi jucătorii sunt pregătiţi. Atmosfera nu a fost foarte bună după meciul cu Astra, am pierdut pe mâna noastră. Sper să ne revenim şi să reparăm greşelile făcute atunci. Am văzut multe meciuri ale celor de la FC Voluntari, sunt o echipă bună, cu jucători buni, dar noi evoluăm pe teren propriu şi sper să obţinem victoria".

Partida FC Dinamo - FC Voluntari, din cadrul etapei a 11-a a Ligii I, se va disputa, vineri, de la ora 20:30, pe Stadionul Dinamo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel