Family Guy continuă SCANDALUL cu Kevin Spacey

Seth MacFarlane are ceva de spus oricui a fost înșelat de scuza lui Kevin Spacey.

"Family Guy" nu s-a ferit de titlurile cu "buton fierbinte" în acest sezon. În episodul "Crimes and Meg's Demeanor" din 3 decembrie, creatorul Seth MacFarlane și echipa sa de scriere au dat o lovitură lui Kevin Spacey pentru că s-a afișat ca un gay în urma unei acuzații de hărțuire sexuală.

Gluma a avut loc în timp ce Peter, Lois si Meg au urmarit sfârșitul "Suspecților  obișnuiți". În loc să fie șocat de faptul că personajul lui Kevin Spacey era de fapt Keyser Söze tot timpul, Petru remarcă: "Așteptați, a fost gay tot timpul? “.

Gluma lui MacFarlane pare a fi concepută pentru a critica reacția mai multor instituții mass-media și mai mult, care, atunci când făceau referire la scuza lui Spacey, ignorau acuzațiile de hărțuire sexuală împotriva lui și se concentrau mai ales pe ieșirea lui ca homosexual.

Potrivit indiewire.com, Spacey a emis o declarație pe 30 octombrie în urma unui articol Buzzfeed în care actorul "Star Trek: Discovery", Anthony Rapp, la acuzat că a făcut avansuri sexuale față de el.

"Această poveste m-a încurajat să mă adresez altora despre viața mea", a scris Spacey despre afirmație.

"Știu că există povesti despre mine și că unele au fost alimentate de faptul că am fost atât de protejat de intimitatea mea ... în viața mea am avut relații atât cu bărbații cât și cu femeile. Am iubit și am avut întâlniri romantice cu bărbații de-a lungul vieții mele și aleg acum să trăiesc ca un homosexual ".

Apologia lui Spacey a fost văzută de mulți ca fiind o tactică de deturnare, și este una care a lucrat relativ, având în vedere câte articole au fost publicate, care au condus-o pe venirea sa în revendicarea hărțuirii sexuale. Actori precum Zachary Quinto și organizații precum GLAAD l-au lovit pe Spacey pentru a schimba problema hărțuirii venind ca homosexuali. Gluma "Family Guy" este o critică ascuțită a reacției lui Spacey. Peter ratează ceea ce este de fapt important (dezvăluie Söze) și se poate gândi doar la faptul că Spacey este gay.

Scriitorul l-a descurajat pe Farrow că fiul misoginist al lui Frank Sinatra, care a fost în mod ciudat programat, dat fiind faptul că Farrow a fost în fruntea ruperii de povestiri despre hărțuirea sexuală.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel