Explozie Roman. Ce se întâmplă cu victima deflagraţiei

Bărbatul de 41 de ani, care în cursul dimineţii de sâmbătă a fost victima unei explozii produse de o acumulare de gaz într-o locuinţă din Roman, a fost transferat la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi, a declarat coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu. 

"Pacientul are arsuri de gradul II-III pe aproximativ 31% din suprafaţa corporală. A fost transferat la Clinica de Chirurgie Plastică din cadrul Spitalului 'Sfântul Spiridon' din Iaşi cu ajutorul unui echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă de tip B2", a precizat Diana Cimpoeşu. 

Un bărbat de 41 ani, din municipiul Roman, a suferit arsuri pe circa 30% din suprafaţa corpului, în urma unei explozii din garsoniera sa. Deflagraţia a avut loc în jurul orei 06,00, atunci când victima a revenit acasă şi a aprins lumina, imediat producându-se explozia. Explozia nu a fost urmată de incendiu. Victima a fost transportată cu ambulanţa SMURD la Spitalul Municipal Roman. 

Garsoniera unde s-a produs explozia se află într-un bloc cu 4 etaje, de pe strada Tudor Vladimirescu din Roman, iar la sosirea pompierilor circa 10 persoane se autoevacuaseră, dar nu au necesitat îngrijiri medicale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel