Explozie la un imobil din Brăila. Femeie rănită grav

Deflagraţia produsă vineri dimineaţă, într-o casă din Brăila, în urma căreia proprietara, o femeie de 51 de ani, a fost rănită şi a ajuns cu arsuri la spital, a dus la evacuarea populaţiei pe o rază de 50 de metri. În zonă există încă pericol de explozie.

Am evacuat populaţia pe o raza de 50 de metri, de jur împrejur, astfel încât să nu existe pericolul unei noi explozii, de la o eventuală scânteie. Acum aşteptăm să vedem ce facem cu gazele, pentru că nu s-a reuşit oprirea lor din zonă, ci a trebuit să le oprim din tot cartierul, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ştefan Stoian.

Conform acestuia, explozia a fost una puternică, fiind distrus aproape în totalitate imobilul respectiv, situat în cartierul brăilean Radu Negru, din Ansamblul Buzăului.

Nu ştim cauza care a dus la explozia imobilului, presupunem că este vorba de acumulări de gaze. Casa este distrusă aproape în totalitate, pereţii căzuţi, acoperişul este la pământ. Proprietara a declarat că era singură acasă. Ea a suferit arsuri pe mâini şi picioare, e conştientă, a fost preluată de SMURD, iniţial, care i-a acordat primul ajutor, după care a fost transportată de o ambulanţă SAJ la Unitatea de Primiri Urgenţe. Explozia a fost urmată de un incendiu, nu foarte mare, pentru că s-a ajuns la timp şi a fost lichidat, a mai spus Stoian. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel