Explozie la centrală. Trei persoane, printre care un copil, la spital

Trei persoane, printre care un copil, au ajuns, marţi, la spital, în urma unei deflagraţii care a avut loc într-un apartament din cartierul ieşean Alexandru cel Bun.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Situaţii de Urgenţă Iaşi, Silvia Bolohan, explozia a fost cauzată de o lampă de sudură.

'Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a fost solicitat să intervină pe strada Tabacului. În solicitarea făcută la serviciul de urgenţă 112 se menţiona că a fost o deflagraţie produsă de o centrală termică. La locul intervenţiei s-au deplasat două autospeciale de stingere şi un echipaj de terapie intensivă mobilă. Echipajele ajunse la faţa locului au constatat că explozia nu a fost la o centrală termică, ci la o lampă de gaz cu care se lucra. Explozia nu a fost urmată de incendiu', a precizat pentru Agerpres Silvia Bolohan.

Din cauza deflagraţiei, trei persoane au ajuns la spital. 'Au fost trei victime. Un bărbat în vârstă de 43 de ani - care a suferit arsuri, a fost internat în Clinica de Chirurgie Plastică şi Reparatorie - şi o femeie în vârstă de 48 de ani - care a suferit multiple contuzii din cauza suflului exploziei, un traumatism cranio-cerebral, contuzie toraco-abdominală, contuzie de coloană în zona lombară, a fost internată în Clinica de Chirurgicală pentru supraveghere. A treia victimă este un băiat în vârstă de 13 ani, care a fost preluat de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Sf. Maria, cu diagnosticul 'atac de panică' ', a declarat Diana Cimpoieşu, coordonator UPU-SMURD Iaşi.'

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel