Experții ONU care veniseră în Siria au fost ținta lunetiștilor

lunetisti
lunetisti

Experţii ONU însărcinaţi cu anchetarea posibilei utilizări a armelor chimice în Siria au fost, luni ţinta, unor lunetişti neidentificaţi, obligându-i să-şi întrerupă drumul pentru a-şi schimba vehiculul, a anunţat un purtător de cuvânt al Naţiunilor Unite. Damascul i-a acuzat pe rebeli că au fost la originea tirurilor, potrivit televiziunii de stat siriene, citate de agerpres.ro.

"Un vehicul al echipei însărcinate să ancheteze în legătură cu armele chimice a fost atins în mod deliberat de mai multe ori de tiruri ale unor lunetişti neidentificaţi", a afirmat un oficial ONU, care a precizat că nicio persoană nu a fost rănită.

 "Trebuie subliniat din nou că toate părţile implicate trebuie să colaboreze astfel încât echipa ONU să-şi ducă la îndeplinire misiunea sa importantă", a mai spus el.

 Echipa ONU încerca, în momentul în care a fost atacată, să viziteze unul dintre locurile atacului de la 21 august în care doctori şi activişti susţin că ar fi fost folosit gaz toxic, provocând moartea a sute de civili în câteva zone din apropierea capitalei Siriei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel