Exod de la Dinamo? Ce spune Uhrin despre plecarea sa la Craiova, după Nistor

Dusan Uhrin jr, actualul antrenor al celor de la Dinamo, a vorbit despre transferul lui Nistor la Universitatea Craiova, dar și despre o posibilă plecare a sa.

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Dusan Uhrin jr, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că Dan Nistor, transferat la Universitatea Craiova, va constitui o pierdere pentru formaţia sa, dar nu reprezintă sfârşitul vieţii.

"Am început astăzi, dar nu toţi jucătorii sunt aici, vor veni şi mâine şi poimâine. Poate vor veni şi jucători noi, pentru că încercăm să aducem, nu e un secret. Nistor a fost cu siguranţă cel mai bun jucător al lui Dinamo. Am pierdut un jucător bun, dar viaţa nu se termină cu un singur jucător. Trebuie să găsim un alt număr 10, care să dea pasele finale, dar dacă nu vom găsi, trebuie să schimbăm sistemul. Nu e bine pentru noi, dar nu se termină viaţa. Am aflat de la ziarişti, pentru că am văzut ştirea. Am vorbit cu o parte din echipă şi am aflat alaltăieri. Atunci era 90%, ieri a fost 100%, alaltăieri nu era aşa de sigur. Nu ştiu nimic despre preţul pentru Nistor", a declarat Uhrin, citat de Agerpres.

Un nou căpitan la Dinamo

Antrenorul a afirmat că următorul căpitan al lui Dinamo va fi ales între Puljic şi Filip: "Avem două personalităţi aici, unul este Puljic, celălalt este Filip. Sunt lideri şi unul dintre ei va fi căpitan. Jucătorii trebuie să se concentreze la treaba lor, va fi dificil pentru că avem multe puncte de recuperat pentru a ajunge în play-off şi avem şanse cam 10% şanse, nu mai mult. Vom vedea ce se va întâmpla. Vom juca şi în cupă şi ne dorim să câştigăm cupa. Este important pentru Dinamo să construiască o echipă, şi nu doar pentru acum. De ce vrem să fim în play-off? În primul rând, eu aş vrea să joc în play-off pentru a juca în cupele europene, în Europa League. Dacă nu reuşim asta, este vorba doar despre bani, despre banii de la televiziune. Trebuie să construim o echipă pentru Europa şi să jucăm acolo. Am avut discuţii cu patronul şi i-am spus strategia mea. Toată lumea vrea să fie în play-off pentru bani".

Uhrin la U Craiova?

Tehnicianul ceh a exclus varianta să plece şi el la Universitatea Craiova, echipă rămasă fără antrenor după demisia lui Victor Piţurcă.

"Eu la Craiova? Nu ştiu nimic despre asta. Avem un target, munca mea abia a început aici. Dacă vorbim despre bani mereu înseamnă să fiu nebun. Toţi jucătorii au probleme cu banii, înţeleg lucrul acesta, am vorbit cu ei înainte de Crăciun", a mai spus Dusan Uhrin Jr.

Lotul echipei de fotbal Dinamo s-a reunit luni dimineaţa în cantonamentul de la Săftica, la întâlnirea cu antrenorul ceh Dusan Uhrin Jr fiind prezenţi 26 de jucători, alţi 5 urmând că ajungă în zilele următoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel