EXCLUSIV - Tatulici lansează o televiziune cu 7 milioane de euro. Vezi pentru cine

Mihai-Tatulici
Mihai-Tatulici

Mihai Tatulici a vorbit în exclusivitate pentru DeCe News despre proiectele sale: Money.ro TV și un alt post televiziune, pe care îl va deschide în anul 2013.

Mihai Tatulici spune că în acest moment emite pe toate frecvențele lui Giga TV, dar acest lucru se va schimba în momentul în care se va lansa noul post.

”Emitem pe toate frecvențele lui Giga TV cu care suntem asociați. Și această etapă va funcționa până când frecvențele postului Giga vor fi folosite pentru noua televiziune. Deci echipamentele și frecvențele Giga TV sunt folosite în acest moment de Money TV. În momentul în care formatul noii televiziuni va fi gata, Money TV renunță la folosirea unor echipamente Giga TV și se retrage în sediul său”, a spus Mihai Tatulici.

”Money.ro s-a lansat, e în dezvoltare, se întărește. Este o televiziune de știri care are ca principală declinare raportul dintre politică și bani. <<Sloganul stației este Money TV, păzitorul banului public>>. Facem dezbateri, analize anchete care privesc felul în care este cheltuit banul public. Politic publice, capacitatea demnitarilor de a administra România corect. Există patru fillere în fiecare zi care definesc această relație cu politicianul care e administrator: Vinovatul zilei, Omul potrivit, Ce a câștigat azi România, Ce a pierdut azi România. Noi, practic, lucrăm la noul standard al jurnalistului de televiziune care nu este numai întrebător...este și cel care decide calitatea spatiului public și a prestației politicianului. La urma urmei avem și noi aceleași drepturi ca și cetățeni, chiar dacă suntem jurnaliști”, a mai zis Mihai Tatulici.

STAR TV, o televiziune pentru tineri și adolescenți

”Star TV e o televiziune cu target între 14 și 21 de ani. O televiziune care vizează în primul rând adolescenții. Are programe de învățare sub formă de show de română, matematică, biologie. Are componenta asta de învățare, dar sub formă de show. Are seriale pentru adolescenți. Le va da programe sportive la care tinerii participă, competiții de fotbal în sală, baschet pe stradă, box, tenis de masă....adică sporturile lor din liceu și facultate. Va avea seriale de aventură, călătorii, pentru puștii care vor să călătorească în natură și să facă explorări. Vor fi emisiuni despre gadget-uri, de la laptop până la toate tipurile de tablete. Tot felul de concursuri”, a declarat Tatulici pentru DeCe News.

Televiziunea tinerilor, Star TV, va porni odată cu noul an școlar

”Se lucrează la proiectare, va fi pe execuție de la 1 mai și în principiu va trebui să funcționeze de la 15 septembrie 2013. Vom angaja numai oameni noi, care nu au făcut niciodată televiziune. Vrem să-i și formăm. Peste 200 de tineri vom angaja. Proiectul costă aproximativ 7 milioane de euro. Fără echipamente, pentru că echipamentele deja le avem”, a spus Mihai Tatulici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel