EXATLON. Mariana - performanţă remarcabilă în Italia

Mariana Nenu, fosta "războinică" de la Exatlon a reuşit o performanţă remarcabilă la un concurs sportiv în Italia.

"Războinica" de la EXATLON, Mariana Nenu, a reuşit să urce pe podiumului unui concurs sportiv care a avut startul sâmbătă, 21 aprilie, în Italia. Românca s-a clasat pe locul doi la la concursul “24 ore di Torino”, după ce a alergat 187,4 km în 24 de ore. 

Performanţa Marianei Nenu a fost apreciată şi de către organizatori, aceştia remarcând, în comunicatul de presă transmis la finalul competiţiei, faptul că, Mariana Nenu a obţinut o performanţă remarcabilă, fiind capabilă să urce pe prima treaptă a podiumului în clasamentul feminin şi ocupând, de asemenea, locul doi la clasamentul general. 

[citeste si]

Mariana Nenu a alergat câteva ore pe poziţia a zecea iar la un moment dat a explodat, reuşind să ajungă până pe locul doi al clasamentului general.

Noroc cu Exatlon

"+33 grade la ora 17 erau în Parcul Ruffini. Pe o parte a parcului ne-a bătut soarele-n cap , deoarece unii copaci nu aveau frunze. Noroc cu Exatlon si căldură de acolo ca m-a întărit şi mai mult. Nu am tras chiar maxim dar vor veni şi zile bune. Vă mulțumesc tuturor celor care ați avut încredere în această echipă", a declarat războinica Mariana.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel