EXCLUSIV  Europarlamentarul Mircea Diaconu: Ne-a bătut obrazul acest om. E infernal!

Mircea Diaconu
Mircea Diaconu

Europarlamentarul Mircea Diaconu a povestit, pentru DC News, o întâmplare petrecută în urmă cu ceva timp la Tulcea.

Mircea Diaconu a făcut o paralelă între modul în care înţeleg să facă politică unii europarlamentari români care-şi vorbesc ţara de rău pe culoarele instituţiilor europene şi mesajul pe care i l-a transmis un sudanez, căsătorit cu o româncă şi stabilit în ţara noastră.

Iată ce a povestit Mircea Diaconu pentru DC News:

"Votatul e ca votatul, dar pe culoare discuţi cu atâta lume, lumea te întreabă cum e cu România, trebuie să spui ceva. Aceşti oameni, nu numai că votează o rezoluţie, asta înseamnă mult mai puţin, o rezoluţie nu are urmări, e doar o chestie de imagine, nu ceva care să aibă efect legislativ imediat. Dar când dai din gură peste tot şi te plângi de ţara ta, asta e infernal.  

La un moment dat, umblam prin ţară, acum câţiva ani şi undeva la Tulcea discutam cu mai multe persoane pe care nu le cunoşteam, pur şi simplu veniseră la mine să bem o cafea şi să stăm de vorbă. Şi a venit un cetăţean de culoare, căsătorit cu o româncă, şi îmi spune: domnule Diaconu, eu sunt din Sudan şi bănuiesc că ştiţi ce se întâmplă în Sudan şi ce fel de regim este acolo. Dar eu niciodată nu aş vorbi urât despre ţara mea, indiferent ce s-ar întâmpla acolo. Ne-a bătut obrazul acest om, implicit mie. Pentru că noi suntem obişnuiţi să spunem ‘asta e’…. Ei bine nu, nu mai trebuie să spunem ‘asta e’.  Pentru că toţi cei care merg în Parlamentul European sunt, dincolo de toate, români, chiar dacă ne despart anumite ideologii."


Vezi şi: 

Pârtie de sanie pe o stradă din oraş. Unde se întâmplă

Incendiu vilă Bran. Pompierii militari intervin de urgență


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel