Europarlamentar: Nu este normal să apară public aceste informații despre România

Europarlamentarul Victor Negrescu a interpelat-o pe vicepreședinta Comisiei Europene, Kristalina Georgieva, în cadrul ședinței Comisiei pentru Bugete din Parlamentul European, despre posibila reducere a fondurilor europene pentru România.

"Nu este normal să apară public informații despre o scădere a fondurilor pentru România iar Comisia să nu reacționeze. Este important să comunicăm cum trebuie și să menținem încrederea în Uniunea Europeană în această parte a Europei. România trebuie să beneficieze de politica de coeziune în continuare", a declarat europarlamentarul român.

La întrebarea europarlamentarului, comisarul european a declarat că va comunica mai bine cu presa pentru a combate aceste informații eronate și a criticat ritmul lent al atragerii fondurilor europene de către actualul guvern din România.

"Sunt necesare o serie de interviuri pentru presa din România pentru a combate aceste zvonuri. Nu va fi luat niciun ban dar vă rog dați-mi motive să vă dau bani. Problema este că România se mișcă prea lent. Dacă putem face ceva în acest sens eu vă stau la dispoziție", a explicat vicepreședinta Comisiei Europene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel