Europarlamentar liberal cere amânarea alegerile locale până la anul

Liberalii au fost surprinși, marți seara,  în ședința conducerii PNL, de propunerea europarlamentarului Gheorghe Falcă  de amănare a alegerilor locale  pentru anul viitor.

Fostul primar al Aradului și-a argumentat dorința prin necesitatea ca aleșii locali ai PNL să aibă mai mult timp la dispoziție pentru a face lucruri pentru comunitățile lor, astfel încât dacă alegerile ar fi amânate, ar putea să obțină un scor mai bun, potrivit  Digi24.

Alegerile parlamentare ar trebui să aibă loc anul acesta, a spus Falcă, doar cele pentru primării și consilii județene să fie amânate cu un an.

Dorința lui nu a fost însă întâmpinată cu entuziasm de colegi. Rareș Bogdan, primvicepreședinte al PNL, a ținut să atragă atenția că nu este o idee bună.

Alegerile locale au fost amânate în urma unei Ordonanță de Urgență care prelungește mandatul aleșilor locali până la finalul anului și simplifică procedurile pentru depunerea listelor electorale. Premierul a anunțat că alegerile locale vor fi amânate, urmând ca data la care va fi organizat scrutinul să fie stabilită ulterior.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel