Europa League: Astra Giurgiu reușește un meci incredibil la Plzen. Victorie răsunătoare

Echipa Astra Giurgiu reușește o victorie în care nimeni nu credea. După un meci de excepție, Astra se impune printr-un gol al lui Alibec și un autogol provocat de același atacant al Astrei. Echipa din Giurgiu acumulează trei puncte și are în continuare șanse la calificare. 

Plzen-Astra 1-2. 

Astra Giurgiu reușește surpriza serii în Europa League. Cu mari restanțe financiare, cu stafful tehnic și jucători neplătiți, Astra reușește imposibilul. Învinge cu 2-1 echipa cehă și păstrează șanse de calificare. Alibec, jucătorul stelei din iarnă, reușește să facă un meci de excepție și aduce prima victorie românească din acest sezon de Europa League. Primul gol a fost marcat în minutul 41, iar scorul a fost majorat prin autogolul lui Horava provocat tot de Alibec. Giurgiuvenii au tremurat pe final, după ce Plzen a reușit să reducă din diferență după un gol marcat în minutul 86. 

La finalul acestei runde de Europa League, Astra urcă pe locul trei la doar două puncte de locul doi, care permite accederea în următoarea fază a competiției. Roma a terminat la egalitate 3-3 confruntarea de pe teren propriu cu Austria Viena, în aceeași grupă de calificare. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel