Eugen Teodorovici, intervenție fulger la Antena 3. Scandal cu Mara Calista: Dacă sunt bărbat trebuie să vă suport?

Mara Calista - Eugen Teodorovici
Mara Calista - Eugen Teodorovici

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, a intervenit la Antena 3 pentru un drept la replică. Mara Calista a reacționat dur la adresa ministrului și un scandal a izbucnit între cei doi. 

Eugen Teodorovici a intrat în direct, spunând: ”Vreau să lămuresc cu doamna Cîțu puțin ceea ce spunea dânsa”, făcând aluzie la Florin Cîțu. Afirmația a deranjat-o pe Mara Calista care a reacționat imediat: ”Dacă ați sunat să fiți nepoliticos în direct, puteți să rămâneți sâmbătă acasă. Vă mulțumesc! Mai bine ați afla cum mă cheamă și vă adresați politicos, vorbiți totuși cu o doamnă, știam că sunteți un om cu respect, dar văd că totuși nu”. 

”Doamna deputat, mă acuzați pe mine de lipsă de bun simț, de ce? Că nu vă ascult inepțiile?” a întrebat Teodorovici, care a continuat: ”Nu știu ce argument ați avut să spuneți că n-am bun simț, v-am explicat foarte clar, foarte clar v-am spus...”. 

Mara Calista a intervenit, întrerupându-l: ”În primul rând, să mă ascultați și să mă respectați, vă adresați unei femei, asta ține de șapte ani de acasă și de bun simț”. 

”Stați acasă, nu mai ieșiți în spațiul public” i-a recomandat Teodorovici. ”Dle ministru, vă auziți ce declarați? Nu v-ar fi rușine! Stați dvs acasă și închideți telefonul. Vă mulțumesc! Dacă aveți ceva de spus, haideți în platou” a afirmat Calista. 

Doamnă, și așa fac un efort să vorbesc cu dvs.” i-a spus Teodorovici. ”Nu mai vorbiți, nu mă deranjează, la ce inepții spuneți” a afirmat Calista. 

Ministrul i-a explicat că ”Nu mă acuzați că nu ne-am consultat cu mediul de afaceri. Avem toate avizele, stimată doamnă. Toți doresc această lege. Întrebați, când mergeți la ei la emisiuni, au de plătit la stat vreun leu și cât au de plătit. Apoi au dreptul să vorbească, morala se face de către cei care sunt așa cum spune legea”. 

Eugen Teodorovici a fost de asemenea deranjat de observația moderatoarei care i-a atras atenția ca pe viitor să aibă un dialog civilizat pentru că este o doamnă: ”Cum adică doamnă sau domn? Are o funcție publică, nu există femeie sau bărbat! Când îți asumi o funcție publică, îți asumi și bune și rele”. 

Iată cum a decurs în continuare dialogul: 

Mara Calista: ”Spuneți că dacă sunt o femeie pe o funcție publică trebuie să suport lipsa dvs. de bun-simț?”

Eugen Teodorovici: ”Dar eu, dacă sunt bărbat, de ce trebuie să vă suport pe dvs?”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel