Eroii care au salvat zeci de vieți în atacul de la Londra

Atentat
Atentat

Un taximetrist și o femeie au fost numiți eroi, după ce au dat dovadă de un curaj excepțional în timpul atacului de pe London Bridge, de sâmbătă seară, relatează The Telegraph, preluat de digi 24.ro.

Un taximetrist a povestit cum o femeie a baricadat cu propriul corp intrarea într-un restaurant din centrul Londrei, pentru a-i împiedica pe teroriști să îi rănească pe cei aflați înăuntru.

În cele câteva secunde în care femeia a reușit să țină ușa închisă, clienții restaurantului au ieșit pe ușa din spate, iar ea a reușit să scape nevătămată.

"Erau doi pasageri, au ieșit din restaurantul Black and Blue. Mi-au povestit cum i-au împiedicat pe teroriști să intre în local. Ea știa că nu au intenții bune și a baricadat ușa cu propriul corp, în timp ce teroriștii forțau ușa. A durat doar câteva secunde, pentru că ei au fost mai puternici. Oamenii au ieșit apoi pe ușa din spate, așa că probabil a salvat în jur de 20 de vieți", a povestit taximetristul.

Citește si: ATACURI TERORISTE la Londra: Șase morţi, 20 de răniţi, trei suspecţi împuşcaţi mortal-VIDEO

Un alt taximetrist a povestit cum a încercat să anihileze trei suspecți în timpul atacului. El i-a văzut pe aceștia înarmați cu cuțite de vânătoare și apoi înjunghiind oameni la întâmplare.

"Mi-am spus: o să încerc să îl lovesc și să îl pun la pământ. Am întors taxiul, era să dau cu mașina peste unul dintre ei, dar s-a ferit în ultima clipă. Apoi au venit polițiștii. Țipam la lumea de pe stradă să fugă, să se dea înapoi și să se ascundă. Erau câteva sute de oameni acolo", a spus bărbatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel