Eric de Oliveira, semnătură importantă privind Viitorul

Eric Oliveira. foto: fcviitorul.ro
Eric Oliveira. foto: fcviitorul.ro

Eric de Oliveira, fotbalistul celor de la FC Viitorul, a semnat pentru o echipă din Qatar.

Mijlocaşul brazilian Eric de Oliveira Pereira (32 ani), de la FC Viitorul Constanţa, a semnat un contract cu echipa qatariană de fotbal Al Markhiya SC, valabil până la finalul sezonului, a anunţat clubul arab pe site-ul său oficial.

Eric primise acceptul campioanei României să negocieze contractul cu formaţia din Qatar, potrivit unui comunicat dat publicităţii săptămâna trecută.

Sud-americanul a fost om de bază în acest sezon la echipa antrenată de Gheorghe Hagi, pentru care a jucat în 20 de partide în Liga I, marcând 7 goluri Eric şi-a început cariera în ţara natală, la Metropolitano, iar în 2007 s-a transferat la Gaz Metan Mediaş.

A mai jucat în România la Pandurii Târgu Jiu, dar a evoluat şi la Karpatî Lvov, Al Ahli (Arabia Saudită), Matsumoto Yamaga (Japonia) şi Najran (Arabia Saudită). După 12 etape din prima ligă a Qatarului, Al Markhiya SC ocupă locul 8 din 12 echipe, cu 11 puncte.

[citeste si]

Tot astăzi, Clubul spaniol de fotbal Athletic Club Bilbao şi FC Viitorul Constanţa au ajuns la un acord de principiu pentru transferul jucătorului Cristian Ganea la gruparea bască, începând cu data de 1 iulie 2018, a anunţat campioana României pe site-ul său oficial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel