Emmanuel Macron amenință cu închiderea totală a granițelor cu Marea Britanie

Emmanuel Macron  FOTO Agerpres
Emmanuel Macron FOTO Agerpres

Preşedintele Emmanuel Macron a ameninţat că va interzice accesul cetăţenilor britanici pe teritoriul Franţei în cazul în care Guvernul Boris Johnson nu va adopta măsuri pentru limitarea epidemiei de coronavirus, afirmă surse citate de cotidianul Liberation.

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a avertizat Guvernul Boris Johnson că cetăţenii britanici nu vor mai avea acces pe teritoriul Franţei dacă Londra nu aplică măsuri de limitare a epidemiei de coronavirus, au declarat surse politice de la Paris citate de cotidianul Liberation.

Emmanuel Macron l-a sunat pe premierul britanic, Boris Johnson, pentru a-l avertiza în acest sens. "A fost nevoie de ameninţări pentru a-l face să cedeze", a declarat un oficial de la Palatul Elysée citat de cotidianul Liberation.

Conform altor surse, Franţa intenţiona să închidă frontiera cu Marea Britanie începând de vineri seară. În acest context, Boris Johnson a dispus închiderea restaurantelor şi cluburilor de noapte, pentru limitarea răspândirii epidemiei de coronavirus, relatează Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel