Emil Hurezeanu: Ambii candidați la șefia PNL îi sunt pe plac domnului Iohannis

Jurnalistul Emil Hurezeanu a lansat o ipoteză interesantă cu privire la cei doi candidați la șefia PNL, în special în privința lui Ludovic Orban.

Cred că doamna Gorghiu de la început stătea în mintea domnului Iohannis ca redutabil co-președinte al noului PNL. Pentru că doamna Gorghiu, mai mult decât oricine din leadership-ul liberal, s-a angajat cu fervoare în campania electorală” și este un bun purtăror de „mesaje liberale”, a apreciat Emil Hurezeanu, în „Jurnalul de Seară”.

Jurnalistul a reamintit că, în spațiul public, a apărut o informație conform căreia fratele lui Ludovic Orban, Leonard, ar urma să facă parte din echipa de consilieri a lui Klaus Iohannis.

„S-ar putea ca Iohannis să nu dorească doi Orbani: unul la Cotroceni și celălalt în fruntea partidului . Dar nu depinde de Iohannis. Între Orban și Gorghiu vor alege, totuși, liberalii. Cred că amândoi îi sunt pe plac domnului Iohannis”, a spus Emil Hurezeanu.

Citește și: Confruntare Orban-Gorghiu în direct: întrebare tăioasă a veteranului liberal pentru favorita lui Iohannis 

Prim-vicepreşedintele PNL, Teodor Atanasiu, a declarat miercuri seară, că s-a retras din cursa pentru şefia PNL şi a propus candidatura Alinei Gorghiu, în favoarea căreia s-a exprimat ”foarte clar” preşedintele ales Klaus Iohannis.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel