Confruntare Orban-Gorghiu în direct: întrebare tăioasă a veteranului liberal pentru favorita lui Iohannis

Vicepreședintele PNL Alina Gorghiu a intervenit telefonic, miercuri seară, la o emisiune televizată în care era invitat Ludovic Orban, contracandidatul său la șefia PNL. Orban a ținut să-i adreseze o întrebare purtătorului de cuvânt al PNL, iar ulterior a făcut o subliniere cu titlu de avertisment.

Ludovic Orban: Am o întrebare simplă, stimată colegă: ați fi candidat la funcția de președinte al PNL dacă nu v-ar fi sprijinit Klaus Iohannis?

Alina Gorghiu: Întrebarea este una extrem de simplă. N-am să folosesc niciodată o susținere public, dar dacă ați spus-o, da, Klaus Iohannis susține această candidatură. De altfel, sunt invidioasă că președintele Crin Antonescu o susține pe a dvs (...) Nu cred că o candidatură ține de susținerea cuiva sau nu, dar aș fi iprocrită să nu spun că sunt încântată că președintele Klaus Iohannis, care a avut o poziție destul de tranșantă astăzi în interiorul partidului, optează pentru candidatura mea. Cum, de altfel, sunt recunoscătoare tuturor colegilor care au făcut astăzi pasul în a susține public candidatura mea (...) Nu cred că ne permitem luxul de rateuri în viitorul apropiat. Am toată încrederea că lucrurile vor sta așa cum trebuie indiferent care va fi câștigătorul dintre mine și Ludovic Orban.

La finalul interviului său de la emisiunea "Jocuri de Putere", Orban a afirmat: "Aș mai spune un lucru. Eu accept cu mare bucurie să fiu înlocuit de cineva din generația tânără cu o singură condiție: să fie mai bun ca mine". 

Biroul Politic Național va vota mâine președintele interimar al PNL, ca urmare a retragerii lui Klaus Iohannis de la șefia partidului. Într-o ședință informală a liberalilor, desfășurată miercuri seara, și-au anunțat candidatura Ludovic Orban și Alina Gorghiu.

Ludovic Orban, despre ipoteza Traian Băsescu în PNL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel