Emil Hurezeanu, alături de Prelipceanu, la Jurnalul de la Digi 24

hurezeanu
hurezeanu

Începând de luni seara, Emil Hurezeanu s-a alăturat echipei de la Digi 24, unde, alături de Cosmin Prelipceanu, va prezenta Jurnalul de seară de  la orele 20,00.

Emil Hurezeanu s-a alăturat echipei postului Digi 24, de luni seara, unde, alături de Cosmin Prelipceanu, va prezenta știrile de  la orele 20,00, au declarat reprezentanții postului pentru paginademedia.ro. Hurezeanu va fi prezent la Jurnalul de seară în zilele de luni, marți, joi și vineri.

 În plus, postul de știri mai pregătește pentru Emil Hurezeanu o emisiune de săptămânală de politică externă.

 În prezent, Emil Hurezeanu realizează și emisiunea Compas la postul Money.ro TV. Analistul a realizat și o Ediție specială la Realitatea TV în fiecare week-end.

Trecerea lui Hurezeanu la Digi 24 este cel puțin spectaculoasă, în condițiile în care ratingul postului este scăzut, or poate aceasta este starategia de a-i crește  audiență. Probabil, migrarea lui Hurezeanu la Digi 24 se datorează  lui Teszári Zoltán, proprietarul postului, care şi l-a dorit foarte mult pe fostul redactor al Europei Libere la el în ogradă. Deocadată, despre partea financiară nu se scoate un cuvânt, dar se pare că este vorba de o sumă cu câteva zerouri la urmă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel